19. november 2019

Konferenca GoDigital - Podatki in umetna inteligenca

Kraj
Brdo pri Kranju
Organizator

IKT horizontalna mreža, Združenje za informatiko in telekomunikacije

Kontakt

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca, ki bo 19. novembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Za člane Zbornice elektronske in elektroindustrije 50-odstotni popust na kotizacijo

Umetna inteligenca igra vedno večjo vlogo v naših življenjih in ima ključno vlogo pri optimizaciji poslovnih procesov, povečanju dodane vrednosti izdelkov in storitev. Po mnenju strokovnjakov bo umetna inteligenca v prihodnosti najbolj pomembna in prebojna tehnologija v poslovnem svetu ter motor rasti konkurenčnosti gospodarstva, zato ni presenetljivo, da so številna podjetja v umetni inteligenci že prepoznala velik potencial.

Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja, ki so že začela z uvajanjem umetne inteligence v poslovne procese.

Konferenca je namenjena direktorjem podjetij, direktorjem informatike in digitalne transformacije ter drugim vodilnim kadrom, ki se ukvarjajo z razvojem podjetja, proizvodnje, marketinga in prodaje ter drugih poslovnih funkcij.


Prijave so že odprte! Kotizacija: 150 EUR + ddv


Se vidimo na konferenci GoDigital 2019!

Podatki in umetna inteligenca – Motor za rast konkurenčnosti gospodarstva

torek, 19. november, od 8.30 do 16. ure, Brdo pri Kranju

Organizator konference je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Oglejte si tudi